vineri, 15 mai 2009

O stea cazatoare

Si uite asa, dupa un campionat aproape terminat si dupa acest meci in care Rapid ne-a batut acasa cu 1-2 s-a finalizat transformarea. Idolul ce era Lacatus in Ghencea a devenit un personaj injurat. Si pe buna dreptate. Greseli fatale azi cu Semedo si Dayro M. Si inca caut explicatia pentru care Kapetanos a fost schimbat; adica in ultimile minute am avut 4 centrari si vreo 5-6 cornere si noi nu il avem pe cel mai bun jucator de cap in teren? Ba mai mult, insistam cu centrari pe sus? Ba mai mult, il tine in teren pe Plesan care dupa minutul 70 nu mai putea alerga?

Deci care sunt concluziile? Destul de simplu. AFARA CU: Lacatus, Pedrazzini si cu preparatorul fizic
Dupa care VANDUT pe: Semedo, Dayro M., Lita, P. Marin, Stancu, Nicolita;
Trecut in rezerva pe: Zapata, Kapetanos, si toti ceilalti. Singurii care merita cat de cat la aceasta ora ar fi Tiago Gomes si Toja.

Este foarte trist ce se intampla la Steaua. Multi spun ca este cea mai slaba echipa din istorie. Mi se pare mult spus, dar este intradevar o echipa de liga II.

Cat despre meciul in sine...sa nu isi imagineze cineva ca Rapid-ul a meritat...P. Andrade ala trebuia eliminat dupa intrarea criminala la Plesan, iar golul doi a fost marcat din offside. Dar scuze intotdeauna se vor gasi. Solutii mai greu dar sunt (vezi mai sus). Radicale? Intocmai! Numai asa poti spera la ceva mai bun in viitor.

Cat despre "fotbalul romanesc" la HALUL in care se prezinta Dinamo, Rapid si celelalte care emit pretentii de CL si EC ma gandesc cu groaza la sezonul european viitor.

Vom vedea ce va fi insa cel putin acum...Viitorul NU sunt bine.

Niciun comentariu: