joi, 23 aprilie 2009

Cateva intrebari

Daca s-a vazut ca fara Nicolita se poate mai bine, de ce se va insista cu el in continuare?
S-a vazut ca Dayro poate mai mult. Daca ar alerga mai mult si ar pune osul la treaba ar fi si mai bine. S-a vazut ca Semedo se simte mai bine pe dreapta, in locul lui Nicolita. E drept, nu a facut nimic bine dar macar e un inceput. Stim ca poate, ca l-am vazut la Cfr. Daca ajunge la forma aia va fi un castig mare.
Si atunci, revin cu intrebarea... de ce? Prima data cand s-a pus serios problema asta, motivul a fost legat de recentele lui reusite si ca e doar o pasa proasta.
A doua oara, s-a spus ca daca il pune pe banca de rezerve ii distruge psihicul si nu va mai reveni niciodata. Acum ce o sa mai fie?!
Nu sunt genul de om care sa dea intr-un fotbalist imediat cum face o greseala. Pot cantari lucrurile, pot avea rabdare cu cineva...dar trebuie sa arate ca vrea, si ca poate. Ori la multi asta se rezuma la alergat mai mult. Aici e problema...Nicolita oricum alerga mai mult decat toti. Faptul ca alearga tot la fel de mult nu inseamna dorinta...in cazul lui inseamna cornere executate mai bine, dribling-uri mult mai multe si centrari ( ca doar e extrema ). Inainte era folositor si pe partea defensiva...acum rareori mai face deposedari utile.

Depasind subiectul acesta. Imi vine in cap o alta intrebare. Tu ca antrenor cand vezi ca ai un singur jucator, poate doi, care incearca mereu sa faca exact acelasi lucru pe care il vor suporterii - sa dribleze, sa se duca cu mingea spre poarta adversa, sa scape de un adversar si pe urma sa urmeze o faza de poarta - de ce nu iei masuri? Stii foarte bine ca nu sunt jucatori de top, carora acest lucru sa le reuseasca mereu si se intampla, ca pe parcursul meciului acei jucatori sa piarda mingea de cateva ori in situatii urate pentru noi. Si atunci de ce antrenorul nu foloseste un dublaj local la acel jucator? Daca tot pierde mingea, fie e recuperata tot de noi, fie blocheaza echipa adversa la pornirea unui contra-atac.
Ma gandesc aici in special la Toja. Imi place ca incearca dar pe de alta parte imi da emotii cand pierde mingea. In special cand o face in jumatatea noastra de teren. (uite inca o sugestie, sa ii spui sa nu mai dribleze acolo, in zone periculoase).

Inca o intrebare care o am de mult in cap este legata de actualul fundas stanga. Domne, e batran..e clar...nu mai este ca inainte...acum cativa ani eram chiar mandru de el, imi placea, era util. Acum insa este o hiba. Este un gol si o slabiciune in defensiva..devine lent, este mic de inaltime si mai face si niste greseli cateodata... Daca raspunsul la intrebarea "De ce este titularizat meci de meci?" l-as putea banui, oricum mi se pare unul idiot si care arata ca nu iti pasa de echipa si de colegi.

Momentan atat.
V

Niciun comentariu: