luni, 10 noiembrie 2008

O zi frumoasa

In momentul in care stiu ca in ziua urmatoare o sa am parte de doua dintre cele mai iubite lucruri in viata este clar ca in seara premergatoare nu voi putea dormi, nu?
Asa a si fost. Nu am putut dormi aseara pentru ca stiam ca azi voi conduce si voi juca volei. Daca despre ultima activitate nu e mult de zis decat ca a fost un antrenament bun si ca am fost anuntati de organizarea campionatului de anul acesta, care este in doua saptamani parca, despre condus ar fi mai mult.
Desi nu am apucat inca sa repar motorul, sper ca joi sau vineri sa ma duc totusi, drumul a fost superb. M-am trezit frumusel de dimineata, am iesit in curte si cand m-am uitat la masina, surpriza:
Pozele spun tot. Si era un soare afara, foarte frumos si nu prea frig totusi. Pornit motorul, AC on, dezaburire, in 5 minute era aproape gata. Bagat bagajele si am plecat pentru a ma intoarce la treburile cotidiene. Drumul a fost super. Acel soare a invadat vaile acoperite de patura de frunze galbene sau aurii sau aramii. Trafic lejer care permitea sa mai tragi, ca sofer, si cu ochiul la privelisti. Este super sa conduci pe serpentine. De aceea de abia astept a doua excursie la Bran organizat impreuna cu cei de la HyundaiClub pentru ca de aceasta data voi merge cu masina mea. Iar dupa ce voi rezolva problemele de la motor, placerea va fi si mai mare :)

V

Niciun comentariu: