vineri, 27 februarie 2009

Steaua 1 - Vaslui 1

Dupa acest prim meci din retur se pot trage cateva concluzii referitoare la echipa Stelei. In primul rand se observa determinarea. Atat prin joc cat si prin imaginile insangerate ale lui Bogdan Stancu (nas spart) si Ghionea ( arcada sparta). S-a vazut o omogenizare a echipei, anumite faze au decurs mult mai cursiv. De altfel golul a venit (in sfarsit) dupa o faza de actiune.
Kapetanos a fost total ineficient in jocul aerian si a avut si multe probleme cu pasele.
De asemenea, flancul stang al Stelei sufera enorm, in primul rand datorita fundasului central, Golanski care este clar incomodat de pozitia lui (in plus, istoria arata si greseli fatale facute din aceeasi pozitie de fundas stanga - a se vedea campionatul european in meciul Poloniei cu Germania).

Ghionea a avut un meci bun dupa parerea mea impreuna cu Ovidiu Petre care insa a ratat multe suturi de la distanta.

Semedo inca nu se regaseste, Ogararu nu e la forma maxima, Litu....prea putin am vazut ca sa ma exprim. Dayro a vrut multe dar nu a facut nimic bun. A incercat cateva pase de finere dar fie prost realizare, fie nu a avut cu cine. Si un Toja care pana sa incaseze relativ stupid al doilea cartonas galben a aratat predispozitie pentru faza defensiva (avand cateva intrari utile in aparare deposedand adversarul corect, fara fault)

Vasluiul a aratat ca o echipa de fotbal in prima repriza, primele 15-20 minute. Dupa aceea incet incet s-a restras, a jucat mai slab iar jucatorul cel mai bun al lor Wesley nu s-a vazut absolut deloc in a doua repriza.

O remiza care nu are cum sa multumeasca pe vreun stelist care nu se gandeste decat la castigarea unui nou campionat. Din pacate insa, asta pare mai mult un vis decat o dorinta realizabila.

V

Niciun comentariu: