sâmbătă, 6 februarie 2010

Incalzirea globala

Eu nu stiu ce sa mai cred...pe cuvant....ba vad tot felul de reportaje cu efecte devastatoarea cu ghetari care se topesc...cresterea temperaturilor globale etc etc. si pe de alta parte, ma uit pe geam si ce vad? Multa zapada....granted, nu foarte multa dar anul trecut pe vremea asta era soare si uscat. La fel si acum doi ani. Si cred ca si acum 3 la fel.


Si dupa toata nelamurirea mea citesc ca raportul facut de o organizatie/asociatie naiba sa le ia, importanta, mondiala in care isi exprimau ingrijorarea cu efectul de sera si porcarii de genu asta....aflu ca de fapt raportul e o facatura...ca se bazeaza pe niste date fictive....

Seriously now, what to believe? I'm getting tired of this...

Un comentariu:

Moondelight spunea...

Incalzire globala inseamna nu doar cresterea in grade propriu-zisa, ci si topirea ghetarilor, cresterea temperaturii la Poli si schimbarea curentilor, a miscarii maselor de aer, ceea ce implica modificari climatice de toate felurile, inclusiv excesiv de multa zapada si frig, adica ceea ce se intamplain ultima vreme la noi, dragul meu. Acum, tu crezi ce vrei, dar parerea mea este probabil clara.