vineri, 15 ianuarie 2010

Creierul oamenilor

Care se dovedeste din ce in ce mai mic la lume, si aproape inexistent la romani, a primit azi o noua confirmare legata de placerea acestuia de a-si manifesta puterile; nu intr-un mod placut ci prin inducerea unor stari proaste de sanatate prin "inchipuire".

Povestea suna asa...acum ceva timp o companie de telecomunicatii a construit un turn din ala al lor pentru marirea ariei de acoperire probabil. Acum, facand o mica paranteza, cu totii stim ipotezele care circula prinlume referitoare la telefoanele mobile care ar provoca o pata pe creier sau boli incurabile sau mai stiu eu ce. Acelasi lucru este legat si de aceste turnuri.

Locuitorii din zona, au avut parte probabil de un efect placebo dar..in sens invers daca ma intelegeti. Si au inceput sa acuze dureri de cap, senzatii proaste, insomnii si tot felul de boli si evident, vinovatul era acel turn care datorita undelor pe care le capteaza si transmite well....dauneaza grav sanatatii (or so they say).

In fine, long story short, dupa ce s-o fi creat o micro panica prin zona, sunt sigur ca stirile locale de televiziune au dezbatut problema asta intens si au luat zeci de interviuri (la fel cum si in Romania se fac astfel de lucruri doar pe insinuari si acuze fara probe etc), consiliul local sau nu stiu exact cine s-a hotarat evident sa ia masuri si sa depuna plangere, urmand ca probabil pe viitor sa-i dea si in judecata.

Ei bine, sunt foarte curios ce fete au avut cand au aflat ca, de fapt, acel turn nu functiona de luni de zile. Era oprit cu vreo 2 luni inainte sa tipe ca le-au aparut chiar si pete pe piele din cauza lui :)).


Asa deci, think happy!

V

ah, si link la toata povestea: http://mybroadband.co.za/news/Wireless/11099.html

3 comentarii:

Moondelight spunea...

Ce te-ai face tu fara corectorul tau sef?

Illuminatus spunea...

Cred ca as disparea de pe fata Pamantului. In mod cert, WoW nu as mai juca :P

Moondelight spunea...

Razi tu razi, Harap-Alb :P